Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Pandispanya

  • Carte d’Or Pandispanya 1000.0 g
  • Yumurta 14.0 adet
  • Su 150.0 ml
  • Kakao 40.0 g

Pandispanya Şerbeti

  • Su 1.5 l
  • Toz şeker 300.0 g

Muzlu Şarlot

  1. Pandispanya

    Carte d'Or Pandispanya, yumurta, su ve kakaoyu mikserde yüksek devirde 5 dakika

    çırpın. Tepsiye dökün, fırında 12-14 dakika 170 derecede pişirin.

  2. Pandispanya Şerbeti

    Fırından çıkardıktan sonra kaynamış olan 300 gr şeker ve 1,5 lt suyu (şerbet) pandispanyanın üzerine verin.
  3. Muzlu Şarlot

    Carte d'Or İç Krema, Carte d'Or Kremşanti, Carte d'Or Muzlu Puding, krema ve suyu mikserde yüksek devirde 4-5 dakika çırpın. Pandispanyanın üzerine ekleyin, spatula yardımı ile üzerini düzleyin. Soğuduktan sonra dilimleyerek servis edin.