Muzlu Şarlot Pasta
"Muzlu Şarlot Pasta"nın hazırlanışını ve lezzetini Unilever Food Solutions'la keşfedin!

İçindekiler
Pandispanya
-
Carte d’Or Pandispanya 1000.0 g
-
Yumurta 14.0 adet
-
Su 150.0 ml
-
Kakao 40.0 g
Pandispanya Şerbeti
-
Su 1.5 l
-
Toz şeker 300.0 g
Muzlu Şarlot
-
Krema 750.0 g
-
Su 3.0 l
Hazırlık
-
Pandispanya
Carte d'Or Pandispanya, yumurta, su ve kakaoyu mikserde yüksek devirde 5 dakika
çırpın. Tepsiye dökün, fırında 12-14 dakika 170 derecede pişirin.
-
Pandispanya Şerbeti
Fırından çıkardıktan sonra kaynamış olan 300 gr şeker ve 1,5 lt suyu (şerbet) pandispanyanın üzerine verin. -
Muzlu Şarlot
Carte d'Or İç Krema, Carte d'Or Kremşanti, Carte d'Or Muzlu Puding, krema ve suyu mikserde yüksek devirde 4-5 dakika çırpın. Pandispanyanın üzerine ekleyin, spatula yardımı ile üzerini düzleyin. Soğuduktan sonra dilimleyerek servis edin.