Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  1. Hazırlanışı

    • 160 gr Knorr Bolonez Makarna Sosu'nu 1 lt su ile karıştırıp kaynayıncaya kadar pişirin. Bir tencerenin içine yağı koyarak kızdırın ve soğanı ekleyerek pembeleştirin, sonra sarımsağı daha sonra da kıymayı ekleyerek iyice kavurun. Hazırladığınız bolonez makarna sosunu ekleyip bir taşım daha kaynatın, sonra ocaktan alın.
    • Patlıcanları uzunlamasına dilimleyin ve derin yağda kızartıp peçeteye çıkartın.
    • Aynı işlemi Patatesler için de yapın.
    • Derin bir fırın kabının en altına patlıcanları lazanya yapar gibi sıra halinde dizin , sonra pataesleri dizin, onun üzerine de parmak kalınlığında bir tabaka bolonez sos karışımını yayın. Sonra kabınızın derinliğine göre bu işlemi birkaç kez tekrarlayın ve en üste patlıcanların gelmesini sağlayın.
    • 180 C.'lik fırında 15 dakika kadar pişirin. Daha sonra üstüne rendelenmiş kaşar peynirini serpin ve peynir nar gibi kızarana dek fırında pişirmeye devam edin.
    • Pişen musakkayı fırından çıkartıp üzerine doğranmış maydanozları serpin ve dilediğiniz ölçülerde kesip servis edin.
+