Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Sosun Hazırlanışı

  • Ispanak 180.0 g
  • Fesleğen, taze 300.0 g
  • Sarımsak 8.0 g
  • Dolmalık Fıstık 15.0 g
  • Peynir, Parmesan 75.0 g
  • Tuz 8.0 g
  • Karabiber 3.0 g
  • Zeytinyağı 300.0 ml
  • Su 150.0 ml
  • Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 1000.0 ml

Tavuk Marinasyon

  • Tavuk, göğüs (bütün) 800.0 g
  • Pesto 250.0 g
  • Kekik, taze 31.0 g
  • Rozmarin 30.0 g
  • Tane Karabiber (Değirmen) 10.0 g

Hazırlanışı

  • Makarna, fettucine 700.0 g
  • Peynir, Parmesan 150.0 g
  • Süt 500.0 ml
  • Sarımsak 300.0 g
  • Fesleğen, taze 100.0 g
  1. Sosun Hazırlanışı

    • Ayıklanmış olan taze fesleğen ve ıspanağı kaynar suda 1 dk haşlayın ve buzlu suya koyun.
    • Süzün, suyunu sıkın ve çok ince doğrayın.
    • Ayrı bir kabın içinde ıspanak, fesleğen, dolmalık fıstık, permasan peyniri, su, zeytin yağı, karabiberi karıştırın ve blender yardımı ile püre haline getirin.
    • Hazırlanan pestonun 500 gr 'ınımakarna sosu için, 250 gr 'nı ise tavuk marine için kullanın.
    • 500 gr pesto, Rama Krema, Knorr Sebzeli Çeşni'yi karıştırın ve 1 dk kaynatın.
  2. Tavuk Marinasyon

    • İnce kesilmiş, açılmış tavukları taze baharatlar ile marine edin ve geri kalan pestoyu tavukların içine koyun ve streç ile rulo olarak sarın.
    • Kaynar suda 5 dk haşlayın.
    • Haşlanan tavukları tavada 2 dk kızartın ve kesin.
    • Parmesan cipsi için teflon tavaya rende parmesan serpin ve kızarınca ocaktan alın ve soğutun.
    • Sarımsakları ince kesin, süt ile 2 dk haşlayın, süzün ve yağda kızartın.
  3. Hazırlanışı

    • Makarnayı kaynar suda haşlayın, süzün ve yağlayın.
    • Makarna ile sos özleşene kadar ocakta tutun ve diğer hazırlanan malzemeler ile servis edin.