Ispanak Pestolu Tavuklu Fettucine Alfredo
Müşteriler tarafından en çok tercih edilen Fettucine Alfredo'yu "imzalık bir lezzete" dönüştürün. Ispanak Pestolu Tavuklu Fettucine Alfredo'yi keşfedin!

İçindekiler
Sosun Hazırlanışı
-
Ispanak 180.0 g
-
Fesleğen, taze 300.0 g
-
Sarımsak 8.0 g
-
Dolmalık Fıstık 15.0 g
-
Peynir, Parmesan 75.0 g
-
Tuz 8.0 g
-
Karabiber 3.0 g
-
Zeytinyağı 300.0 ml
-
Su 150.0 ml
-
Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 1000.0 ml
Tavuk Marinasyon
-
Tavuk, göğüs (bütün) 800.0 g
-
Pesto 250.0 g
-
Kekik, taze 31.0 g
-
Rozmarin 30.0 g
-
Tane Karabiber (Değirmen) 10.0 g
Hazırlanışı
-
Makarna, fettucine 700.0 g
-
Peynir, Parmesan 150.0 g
-
Süt 500.0 ml
-
Sarımsak 300.0 g
-
Fesleğen, taze 100.0 g
Hazırlık
-
Sosun Hazırlanışı
- Ayıklanmış olan taze fesleğen ve ıspanağı kaynar suda 1 dk haşlayın ve buzlu suya koyun.
- Süzün, suyunu sıkın ve çok ince doğrayın.
- Ayrı bir kabın içinde ıspanak, fesleğen, dolmalık fıstık, permasan peyniri, su, zeytin yağı, karabiberi karıştırın ve blender yardımı ile püre haline getirin.
- Hazırlanan pestonun 500 gr 'ınımakarna sosu için, 250 gr 'nı ise tavuk marine için kullanın.
- 500 gr pesto, Rama Krema, Knorr Sebzeli Çeşni'yi karıştırın ve 1 dk kaynatın.
-
Tavuk Marinasyon
- İnce kesilmiş, açılmış tavukları taze baharatlar ile marine edin ve geri kalan pestoyu tavukların içine koyun ve streç ile rulo olarak sarın.
- Kaynar suda 5 dk haşlayın.
- Haşlanan tavukları tavada 2 dk kızartın ve kesin.
- Parmesan cipsi için teflon tavaya rende parmesan serpin ve kızarınca ocaktan alın ve soğutun.
- Sarımsakları ince kesin, süt ile 2 dk haşlayın, süzün ve yağda kızartın.
-
Hazırlanışı
- Makarnayı kaynar suda haşlayın, süzün ve yağlayın.
- Makarna ile sos özleşene kadar ocakta tutun ve diğer hazırlanan malzemeler ile servis edin.