Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Kuskus 600 g
  • Ayçiçek yağı 100 ml
  • Kuru soğan 100 g
  • Sarımsak 5 g
  • Patlıcan, közlenmiş 200 g
  • Su 1000 ml
  • Zerdeçal 1 g
  • Peynir, Lor 200 g
  1. Hazırlanışı

    • Ayçiçek yağı ile sırasıyla kuru soğan, kuskus, sarımsak ve közlenmiş patlıcanı kavurun.
    • Ayrı tencerede su, Knorr Mise En Place Pesto, zerdeçal ve Knorr Tavuk Bulyon’u karıştırın, kaynatın.
    • Kaynayan suyu kuskusa ilave edin ve kısık ateşte suyunu çekene dek pişirin.
    • Demlenen kuskusu karıştırın ve lor peyniri ile servise hazır hale getirin.
+