Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Mücver İçin:

  • Dondurulmuş ıspanak 130.0 g
  • Havuç 60.0 g
  • Yeşil/taze soğan (jülyen) 90.0 g
  • Dereotu, ince kıyılmış 20.0 g
  • Taze nane, ince kıyılmış 20.0 g
  • Maydanoz, ince kıyım 20.0 g
  • Yumurta 4.0 adet
  • Un 120.0 g
  • Tam Yağlı Beyaz Peynir (Rende) 50.0 g
  • Tuz - Karabiber 5.0 g

Humus İçin:

  • Su 300.0 ml
  • Tahin 50.0 ml
  • Zeytinyağı 30.0 ml
  • Limon suyu 5.0 g
  • Ceviz 100.0 g

Kişnişli Yoğurt Sos İçin:

  • Yoğurt, az yağlı 200.0 g
  • Taze Kişniş, İnce Doğranmış 10.0 g
  • Tuz - Karabiber 2.0 g
  • Sarımsak (ince doğranmış) 2.0 g
  1. Mücver İçin:

    Ispanak ve Ege otlarını ince bir şekilde doğrayın. Daha sonra mücver için gerekli olan diğer tüm malzemeyi bir karıştırma kabının içinde harmanlayarak karıştırın, tuzunu ve biberini kontrol edip ayarlayın.

  2. Humus İçin:

    Knorr humus karışımını sıcak su ile karıştırıp iyice çırpın. Karışım soğuduktan sonra humus için gerekli olan diğer malzemeleri ilave edip iyice homojen bir kıvam alana dek çırpın. Tuzunu biberini kontrol edip ayarlayın.

  3. Kişnişli Yoğurt Sos İçin:

    Yoğurdu bir karıştırma kabında diğer malzemeler ile birlikte çırparak karıştırın.Mücver karışımını kaşık yardımıyla kinel şekli vererek derince bir yağda içleride pişene dek kızartın, ve sonra bir peçete üzerine alın. Uygun bir servis tabağının altına humusu yayıp üstüne kızarttığınız mücverleri yerleştirin. Sonradan yoğurt sosu ve cevizi ekleyip yeşillikler ile dekorlayarak servis edin.