Ev Yapımı Güneybatı Meksika Kinoa Salatası, Fasulye, Mısır ve Kişniş ile

İçindekiler
Hazırlanışı
-
Kinoa 600.0 g
-
Mısır (Konseve) 400.0 g
-
Siyah Fasülye (Konserve) 400.0 g
-
Sarı Dolmalık Biber, küp 300.0 g
-
Domates, küp 300.0 g
-
Taze Soğan 10000.0 g
-
Kırmızı Soğan 150.0 g
-
Avokado (Küp Doğranmış) 3.0 adet
-
Su 100.0 ml
-
Sızma Zeytinyağı 100.0 ml
-
Misket limonu suyu, taze sıkılmış 100.0 ml
-
Taze Kişniş Yaprakları 5.0 g
Hazırlık
-
Hazırlanışı
- Kinoayı paketin üzerinde yazdığı şekilde hazırlayın
- Konserve mısır ve fasulyeyi yıkayıp süzdürün
- doğranmış taze soğanı, biberleri, domatesi, kişniş yapraklarını ve minik küp doğranmış kırmızı soğanı ekleyin,
- Ayrı bir karıştırma kabında Knorr Sebzeli çeşniyi, Knorr Fajita çeşniyi, suyu, sızma zeytinyağını ve misket limonu suyunu karıştırın ve iyice çırpın
- Tüm malzemeyi yeteri kadar salata sosu ile karıştırıp üzerine taze kişniş yaprakları serpiştirerek servis edin