Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Balık Pane

  • Yumurta 3 adet
  • Havuç, jülyen 300 g
  • Lahana, beyaz (jülyen) 900 g
  • Elma, yeşil 600 g
  • Calve Kova Mayonez 8 kg 1200 g
  • Siyah Zeytin 120 g
  • Mısır, tane 200 g
  • Süzme yoğurt 220 g
  • Zeytinyağı 80 ml
  • Mezgit 1500 g
  1. Balık Pane

    • Balıkları parmak şeklinde kesin ve yumurtaya bulayıp Knorr Pane Harcı ile kaplayın.
    • Yağda kızartın.
    • Bir kabın içinde zeytin yağı, Calve Mayonez, süzme yoğurt, Knorr Fesleğenli Kekikli Salata Sosunu çırpma teli yardımı ile karıştırın.
    • Julyen doğranan sebzeleri mayonez karışımı ile karıştırın. Kızartılan balık ile servis edin.