Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Balık Pane

  • Yumurta 3.0 adet
  • Havuç, jülyen 300.0 g
  • Lahana, beyaz (jülyen) 900.0 g
  • Elma, yeşil 600.0 g
  • Calve Kova Mayonez 8 kg 1200.0 g
  • Siyah Zeytin 120.0 g
  • Mısır, tane 200.0 g
  • Süzme yoğurt 220.0 g
  • Zeytinyağı 80.0 ml
  • Mezgit 1500.0 g
  • Knorr Fesleğenli ve Kekikli Salata Sosu 750 g 25.0 g
  1. Balık Pane

    • Balıkları parmak şeklinde kesin ve yumurtaya bulayıp Knorr Pane Harcı ile kaplayın.
    • Yağda kızartın.
    • Bir kabın içinde zeytin yağı, Calve Mayonez, süzme yoğurt, Knorr Fesleğenli Kekikli Salata Sosunu çırpma teli yardımı ile karıştırın.
    • Julyen doğranan sebzeleri mayonez karışımı ile karıştırın. Kızartılan balık ile servis edin.