Balık Yahni
Balkabağı ve beyaz etli balığın uyumu ile sunumu zengin bir lezzet. Balık Yahni şeflere özel sırlarını United Food Solutions profesyonelliği ile keşfedin!

İçindekiler
Balık Yahni
-
Zeytinyağı 40.0 ml
-
Tereyağı 20.0 g
-
Kültür Mantarı 250.0 g
-
Kuru soğan 100.0 g
-
Bal kabağı 200.0 g
-
Limon 40.0 g
-
Karabiber, çekilmiş 5.0 g
-
Su 1200.0 ml
-
Çinekop 2500.0 g
-
Domates 250.0 g
Hazırlık
-
Balık Yahni
- Çinekop balığını kılçıklarından ayıklayın ve yarım fileto olarak kesin.
- Kesilen balıkları kızgın yağda kızartın ve küvetlere dizin.
- Ayrı bir tencerede zeytin yağı ile tereyağı kızdırın ve sırasıyla kuru soğan, bal kabağı, kültür mantarını soteleyin.
- Su, Knorr Tikka Masala Çeşni, Knorr Sarımsaklı Çeşni, Knorr Domatesli Soğanlı çeşni ilave edin ve kaynatın.
- Bu sos karışımını ve domatesleri balığa ekleyin,180 derece fırında 20-30 dk. arası pişirin, servise hazır hale getirin.