Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Balık Yahni

  • Zeytinyağı 40.0 ml
  • Tereyağı 20.0 g
  • Kültür Mantarı 250.0 g
  • Kuru soğan 100.0 g
  • Bal kabağı 200.0 g
  • Limon 40.0 g
  • Karabiber, çekilmiş 5.0 g
  • Su 1200.0 ml
  • Çinekop 2500.0 g
  • Domates 250.0 g
  1. Balık Yahni

    • Çinekop balığını kılçıklarından ayıklayın ve yarım fileto olarak kesin.
    • Kesilen balıkları kızgın yağda kızartın ve küvetlere dizin.
    • Ayrı bir tencerede zeytin yağı ile tereyağı kızdırın ve sırasıyla kuru soğan, bal kabağı, kültür mantarını soteleyin.
    • Su, Knorr Tikka Masala Çeşni, Knorr Sarımsaklı Çeşni, Knorr Domatesli Soğanlı çeşni ilave edin ve kaynatın.
    • Bu sos karışımını ve domatesleri balığa ekleyin,180 derece fırında 20-30 dk. arası pişirin, servise hazır hale getirin.