Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı:

  • Kabak (içi alınmış) 7000 g
  • Domates 1000 g
  • Kuru soğan 350 g
  • Pirinç 120 g
  • Dereotu, taze 17 g
  • Zeytinyağı 350 ml
  • Ayçiçek yağı 500 ml
  • Su 2500 ml
  • Tuz 10 g
  1. Hazırlanışı:

    • Kabakları uzunlamasına dörde bölün ve çekirdeklerini alın, isteğe göre doğrayın.
    • Domateslerin kabuğunu soyun ve küp doğrayın, tencerenin ortasına soğanı koyun ve etrafına doğradığınız kabakları yerleştirin.
    • Pirinci, domatesi, dereotunu kabakların üstüne koyun.
    • Ayrı bir kabın içinde suyu, zeytinyağını, ayçiçek yağını, Knorr Akdeniz Salata Sosu’nu, Knorr Sarımsaklı Çeşni’yi karıştırın ve bu karışımı kabağa ilave edin.
    • Kabağın üstünü yağlı kağıt ve tabak ile kapatın.
    • Tencereyi ocağa koyun kısık ateşte 30 dakika kaynatın.
    • Daha sonra kenara alıp soğuyunca üstüne ince kıyılmış dereotu yada maydanoz serpiştirerek servise hazır hale getirin.