Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı:

  • Havuç 500.0 g
  • Kereviz 1500.0 g
  • Kabak 1250.0 g
  • Yeşil dolmalık biber (orta boy) 100.0 adet
  • Karabiber, çekilmiş 30.0 g
  • Pirinç 200.0 g
  • Kuru soğan 400.0 g
  • Su 3500.0 ml
  • Zeytinyağı 100.0 ml
  • Maydanoz, ince kıyım 10.0 g
  • Taze nane, ince kıyılmış 10.0 g
  • Domates (rendelenmiş) 750.0 g
  1. Hazırlanışı:

    • Bir kabın içinde rendelenmiş havuç-kabak-kereviz, karabiberi, pirinci, kuru soğanı, rendelenmiş domatesi, maydanozu, naneyi, zeytinyağını karıştırın ve yoğurun.
    • Biberleri kesin ve çekirdekli yerlerini çıkarın, üst kısımları kapak şeklinde kalsın.
    • Hazırlanan sebzeli pirinç karışımını, biberlerin içlerine doldurun ve küvete dizin.
    • Ayrı bir tencerede su, Knorr Et Bulyon (isteğe bağlı), Knorr Sebzeli Çeşni’yi kaynatın ve biberleri koyduğunuz küvete ilave edin.
    • 100 derece buharda 20-30 dakika arası pişirin.
    • Sonra da direkt kızartmada renk aldırarak servise hazır hale getirin.