Yörük Kebabı
"Yörük Kebabı"nın hazırlanışını ve lezzetini Unilever Food Solutions'la keşfedin!

İçindekiler
Hazırlanış Adımları
-
Tavuk Pirzola - 6 kg
-
Ayçiçek Yağı - 100 ml
-
Su - 7 lt
-
Tuz - 20 gr
-
Karabiber - 3 gr
-
Sivri Biber - 400 gr
-
Kültür Mantarı - 800 g
-
Domates - 1,5 kg
-
Dere Otu - 20 gr
-
Erişte - 800 gr
-
Bezelye - 800 gr
-
Donuk Enginar - 1 kg
-
Kuru Soğan - 600 gr
-
Ayçiçek Yağı - 500 ml
Hazırlık
-
Hazırlanış Adımları
Küp doğranan tavukları Knorr Tavuk Çeşni ve ayçiçek yağı ile karıştırın ve marine edin .
Tavukları fırında pişirin. Ocakta tencere içinde ayçiçek yağı ile sebzeleri kavurun. Ayrı bir
kabın içinde Knorr Napoliten Sos, Knorr Demi Glace Sosu 7 lt su ile karıştırın ve
sebzelere ekleyin. Tavukları ilave edin ve kısık ateşte
4 5 dakika kaynatın. Dereotu ile servise hazır hale
getirin .