Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanış Adımları

  • Tavuk Pirzola - 6 kg
  • Ayçiçek Yağı - 100 ml
  • Su - 7 lt
  • Tuz - 20 gr
  • Karabiber - 3 gr
  • Sivri Biber - 400 gr
  • Kültür Mantarı - 800 g
  • Domates - 1,5 kg
  • Dere Otu - 20 gr
  • Erişte - 800 gr
  • Bezelye - 800 gr
  • Donuk Enginar - 1 kg
  • Kuru Soğan - 600 gr
  • Ayçiçek Yağı - 500 ml
  1. Hazırlanış Adımları

    Küp doğranan tavukları Knorr Tavuk Çeşni ve ayçiçek yağı ile karıştırın ve marine edin .

    Tavukları fırında pişirin. Ocakta tencere içinde ayçiçek yağı ile sebzeleri kavurun. Ayrı bir

    kabın içinde Knorr Napoliten Sos, Knorr Demi Glace Sosu 7 lt su ile karıştırın ve

    sebzelere ekleyin. Tavukları ilave edin ve kısık ateşte

    4 5 dakika kaynatın. Dereotu ile servise hazır hale

    getirin .