Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanış Adımları

  • Knorr Yayla Çorbası 3 kg 1200.0 g
  • Knorr Tavuk Bulyon 750 g - Delist 30.0 g
  • Un - 300 gr
  • Yağ - 300 ml
  • Yumurta - 3 adet
  • Yoğurt - 450 gr
  • Su - 20 lt
  1. Hazırlanış Adımları

    Ocakta tencere içinde ayçiçek yağı ile unu kavurun. Kavrulan

    malzemeye 15 lt su ilave edin ve kaynatın. Ayrı bir kabın içinde

    Knorr Yayla Çorbası, Knorr Tavuk Bulyon’u 4 lt su ile homojen hale

    getirin ve kaynayan suya ilave edin. Kısık ateşte 2 dakika kaynatın,

    1 lt su, yoğurt,yumurta sarısını ayrı bir kabın içinde karıştırın ve

    tel süzgeçten geçirip çorbaya ilave edin. Çorbayı 2 dakika

    kaynatın ve servise hazır hale getirin.