Terbiyeli Tavuk Suyu Çorba
"Terbiyeli Tavuk Suyu Çorbası"nın hazırlanışını ve lezzetini Unilever Food Solutions'la keşfedin!

İçindekiler
Hazırlanış Adımları
-
Krema - 400 ml
-
Un - 150 gr
-
Yağ - 150 ml
-
Tavuk Göğüs - 2 kg
-
Su - 20 lt
Hazırlık
-
Hazırlanış Adımları
Ocakta tencere içinde ayçiçek yağı ile unu kavurun. Kavrulan
malzemeye 15 lt su ilave edin ve kaynatın. Önceden haşlanmış ve
doğranmış tavukları kaynayan suya ilave edin . Ayrı bir kabın içinde
5 lt soğuk su ile Knorr Terbiyeli Tavuk Çorbası’nı homojen hale
getirin ve kaynayan suya ilave edin. Kısık ateşte 5 dakika kaynatın,
krema ekleyin ve servise hazır hale getirin.