Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Humus Sos İçin:

  • Su 300.0 ml
  • Tahin 50.0 ml
  • Limon suyu 5.0 ml
  • Yoğurt, az yağlı 350.0 g
  • Tost Ekmeği, küp 15.0 g
  • Parmesan peyniri 150.0 g
  • Minik Yedikule Marul 12.0 adet

Tavuk İçin:

  • Tavuk Göğüs / Derisiz - Kemiksiz 1.0 kg
  • Ayçiçek yağı 20.0 ml
  1. Hazırlanışı:

    Tavuk etlerini Knorr tavuk çeşnisi, Knorr kajun çeşnisi ve çiçekyağı ile marine edip 1-2 saat dolapta dinlendirdikten sonra  ızgarada pişirin. Daha sonra ince şekilde dilimleyin.                                                                                                                               

  2. Humus Sos İçin:

    Knorr humus karışımını sıcak su ile iyice çırparak açın ve sonra soğutun. Soğuyan püreye zeytinyağı, limon suyu ve tahini ekleyip iyice çırpın.  Bu karışıma yoğurduda ekleyip homojen bir kıvama gelene dek çırpın.                                                                  Kruton için ekmek dilimlerini küçük küp şeklinde doğrayıp fırında kızartın.
  3. Tavuk İçin:

    Salatayı hazırlamak için marul yapraklarını en alta dizip üstlerine tavuk dilimlerini, krutonları, kurutulmuş et parçacıklarını serpiştirin. Üstüne sosunu gezdirip parmesan peyniri dilimlerini ekleyerek servis edin