Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı:

  • Bulgur, Siyez (haşlanmış) 4000 g
  • Kuru nane 20 g
  • Tereyağı 250 g
  • Zeytinyağı 250 ml
  • Su 3400 ml
  1. Hazırlanışı:

    • Ambalajın içindekileri (3000 g), 10 litre soğuk su ile eriyene kadar iyice karıştırınız.
    • 24 litre suyu ayrı bir kazanda kaynatınız.
    • Karışımı kaynayan suya karıştırarak ilave ediniz.
    • Kaynamaya başladıktan itibaren 10 dakika kısık ateşte pişirip servis ediniz.
    • En son olarak zeytinyağı ile tereyağını eritin.
    • Kuru nane ve kırmızı toz biber ile lezzetlendirin, çorbaya ilave edin.