Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı:

  • Havuç 800.0 g
  • Kabak 3000.0 g
  • Taze Soğan 500.0 g
  • Maydanoz, taze 140.0 g
  • Dereotu, taze 120.0 g
  • Biberiye, taze (ince kıyım) 30.0 g
  • Tulum Peyniri (Parçalanmış) 600.0 g
  • Yumurta 20.0 adet
  • Karabiber 20.0 g
  • Knorr Pratik Patates 2 Kg 900.0 g
  • Su 4000.0 ml
  • Tuz 60.0 g
  1. Hazırlanışı:

    • Havuç ve kabağı rendeleyip yeşil soğanları jülyen kesin.
    • Maydanoz ve dereotunu ince doğrayıp diğer malzemeler ile karıştırın.
    • Patates püresi için Knorr Pratik Patates'i kaynamaya yakın sıcaklıkta olan suya ekleyip, 2-3 dakika kadar karıştırarak pişirin.
    • Sonra oda sıcaklığına kadar soğutun.
    • 30 gram kadar harcı tavaya kaşık yardımı ile disk şeklinde dökerek pişirin.
    • Arzuya göre yoğurt ve domates sos ile servis edin.