Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

TAVUK MARİNE İÇİN MALZEME​

SOS

DİĞER MALZEMELER

  • Kültür mantarı 300.0 g
  • Biberiye, taze (ince kıyım) 10.0 g
  • Kapari 100.0 g

...

Hazırlık

  1. TAVUK MARİNE İÇİN MALZEME​

    1.  BİR KABIN İÇİNDE AYÇİÇEK YAĞI, KREMA,KNORR TAVUK ÇEŞNİYİ KARIŞTIRIN VE TAVUKLARI MARİNE EDİN.
    2. TENCERE İÇİNDE AYÇİÇEK YAĞI İLE SIRASIYLA TAVUK,KÜLTÜR MANTARI,KAPARİ,BİBERİYE KAVURUN.
    3. YEMEK SOSU İÇİN LİMON SUYU, KREMA,SOYA SOS,KARABİBER,KNORR CHEFBASE TAVUK  BULYONU  SIRASIYLA  EKLEYİN VE KARIŞTIRIN.
    4. SOS İLE TAVUK ÖZLEŞENE KADAR OCAKTA PİŞİRİN VE SERVİSE HAZIR HALE GETİRİN.
  2. SOS

  3. DİĞER MALZEMELER

Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu