Peynirli Patates Lokmaları | Unilever Food Solutions
Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Peynirli Patates Lokmaları Hazırlanışı

  • Knorr Pratik Patates 2 Kg 1.7 kg
  • Su 6.5 l
  • Süt 650 ml
  • Tereyağı 300 g
  • Tuz 60 g
  • Nişasta 650 g
  • Çedar 350 g
  • Yumurta 20 adet
  1. Peynirli Patates Lokmaları Hazırlanışı

    • Su, tereyağı, süt ve tuzu ocakta birlikte kaynamaya yakın olacak şekilde ısıtın.
    • Daha sonra Knorr Pratik Patatesi ilave edin ve karıştırarak 2-3 dakika kadar daha pişirin.
    • Ocaktan aldığınız püreyi oda sıcaklığına gelene dek soğutun.
    • Çedar peyniri ve nişastayı ilave ederek karıştırın.
    • Sıkma torbasına koyarak uzun olarak sıkın, 5 cm kadar uzunlukta kesin.
    • Hazırladığınız bu kroketleri yumurta ve Knorr Pane Harcı'na bulayarak paneleyin.
    • Panelediğiniz bu lokmaları derin yağda kızartın.
    • Kağıt peçeteye çıkartıp servis edin.