Pancarlı Havuçlu Tavuk Çorbası

İçindekiler
Hazırlanışı:
-
Havuç, rendelenmiş 1000.0 g
-
Haşlanmış Tavuk 1000.0 g
-
Un, buğday 500.0 g
-
Ayçiçek yağı 500.0 ml
-
Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 1000.0 ml
-
Su 13000.0 ml
-
Pancar 500.0 g
-
Knorr Tavuk Suyu Toz Bulyon 750 g 200.0 g
Hazırlık
-
Hazırlanışı:
- Pancarları ince küp doğrayın ve haşlayın, suyunu atın.
- Ayrı bir tencerede un ve yağı kavurun ve 1.3 lt su ile beraber Knorr Tavuk Bulyon'u ekleyin.
- Kıvam alınca, rende havuç, pancarlar ve haşlanmış didiklenmiş tavuk göğsünü deekleyerek orta ateşte kaynatın ve en sonunda Rama Krema ilave edin.
- Tuz ve biberini kontrol edin.
- Birkaç dakika daha kaynatıp ocaktan alın ve servis edin.