Paella
Unilever Food Solutions'da Paella şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Hazırlanışı
-
Pirinç 600.0 g
-
Zeytinyağı 100.0 ml
-
Karides 150.0 g
-
Midye 150.0 g
-
Kalamar 200.0 g
-
Kuru soğan 60.0 g
-
Biber, kırmızı dolmalık 50.0 g
-
Biber, yeşil dolmalık 20.0 g
-
Su 1000.0 ml
-
Maydanoz, düz 10.0 g
-
Bezelye, iç 80.0 g
-
Limon 100.0 g
Hazırlık
-
Hazırlanışı
- Pirinci bol suda yıkayın ve süzün.
- Ocakta tencere içinde su, Knorr Tikka Masala Çeşni, Knorr Tavuk Suyu Toz Bulyon’u karıştırın ve kaynamaya bırakın.
- Ayrı bir tencerede zeytinyağı ile karides, kalamar, midyeyi soteleyin ve sotelenen malzemeleri tencereden alın.
- Aynı tencerede kalan yağ ile sırasıyla kuru soğan, biberleri, pirinci kavurun ve en son bezelye ile deniz mahsullerini ilave edin.
- Kaynayan suyu pirince ilave edin ve kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin.
- Maydanoz ve limon ile servise hazır hale getirin.