Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Pirinç 600.0 g
  • Zeytinyağı 100.0 ml
  • Karides 150.0 g
  • Midye 150.0 g
  • Kalamar 200.0 g
  • Kuru soğan 60.0 g
  • Biber, kırmızı dolmalık 50.0 g
  • Biber, yeşil dolmalık 20.0 g
  • Su 1000.0 ml
  • Maydanoz, düz 10.0 g
  • Bezelye, iç 80.0 g
  • Limon 100.0 g
  1. Hazırlanışı

    • Pirinci bol suda yıkayın ve süzün.
    • Ocakta tencere içinde su, Knorr Tikka Masala Çeşni, Knorr Tavuk Suyu Toz Bulyon’u karıştırın ve kaynamaya bırakın.
    • Ayrı bir tencerede zeytinyağı ile karides, kalamar, midyeyi soteleyin ve sotelenen malzemeleri tencereden alın.
    • Aynı tencerede kalan yağ ile sırasıyla kuru soğan, biberleri, pirinci kavurun ve en son bezelye ile deniz mahsullerini ilave edin.
    • Kaynayan suyu pirince ilave edin ve kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin.
    • Maydanoz ve limon ile servise hazır hale getirin.