Meksika Usulü Barbekü Soslu Piliç
"Meksika Usulü Barbekü Soslu Piliç"in hazırlanışını ve lezzetini Unilever Food Solutions'la keşfedin!

İçindekiler
Hazırlanış Adımları
-
Tavuk Göğsü (Kalın Jülyen) - 10 kg
-
Ayçiçek Yağı - 300 ml
-
Knorr Barbekü Sos 2500.0 g
-
Knorr Tatlı Ekşi Sos 750.0 g
-
Su - 1 lt
-
Soya Sos - 180 gr
-
Knorr Litrelik Acısso - 150 gr
-
Rozmarin (Kurutulmuş) - 8 gr
-
Kültür Mantarı (Konserve Olabilir) - 3 kg
-
Yeşil Dolmalık Biber - 3 kg
-
Kuru Soğan - 1 kg
Hazırlık
-
Hazırlanış Adımları
Bir kabın içinde tavukları, Knorr Fajita Çeşni'yi karıştırın ve eşit bir şekilde küvetlere koyun. Sos için ayrı bir kabın içinde Knorr Barbekü Sos, Knorr Tatlı Ekşi Sos, su, soya sos, Knorr Acısso ve rozmarini karıştırın. Hazırlanan sosu tavukların üstüne ilave edin ve tekrar karıştırın. Küvetlere koyun ve 160 derece fırında 50-60 dakika arası pişirin. Servise hazır hale getirin.