Mantılı Sebze Çorbası
"Mantılı Sebze Çorbası"nın hazırlanışını ve lezzetini Unilever Food Solutions'la keşfedin!

İçindekiler
Hazırlanış Adımları
-
Un - 400 gr
-
Yağ - 300 ml
-
Salça - 300 gr
-
Kabak - 1 kg
-
Havuç - 1 kg
-
Karabiber - 5 gr
-
Su - 20 lt
Hazırlık
-
Hazırlanış Adımları
Ocakta tencere içinde ayçiçek yağı ile sırasıyla un ve domates
salçasını kavurun . Kavrulan malzemeye 15 lt soğuk su ilave edin ve
kaynatın. Kaynayan suyun içine havuç kabak ilave edin. Ayrı bir
kabın içinde 5 lt soğuk su ile Knorr Yüksük Çorba’yı homojen hale
getirin ve kaynayan suya ilave edin. Kısık ateşte
5 dakika kaynatın ve servise hazır hale getirin.