Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Kaburga Kıyması 4000.0 g
  • Döş Kıyması 400.0 g
  • Dana, tranç 350.0 g
  • Kuyruk yağı 100.0 g
  • Su 200.0 ml
  • Sızma Zeytinyağı 30.0 ml
  • Soğan - İnce dilimlenmiş 200.0 g
  • Salatalık, jülyen 300.0 g
  • Süzme yoğurt 250.0 g
  • Taze nane, ince kıyılmış 4.0 g
  • Tane karabiber (öğütülmüş) 3.0 g
  • Domates, kiraz 204.0 g
  1. Hazırlanışı

    • Knorr Köfte Harcını su ile karıştırıp zeytinyağını ekleyin ve bir iki dakika bekletin. Daha sonra kıymalar ile karıştırıp 40-45gr civarında yuvarlak toplar yapıp bunları elinizin içinde bastırarak yassılaştırın.
    • Hazırladığınız bu r köftelerin ızgarada istenilen pişme derecesine göre pişirin.
    • Pideyi ızgaranın üstünde ısıtıp soğanı, salatalığı ve domatesleri üzerine koyun. Daha sonra köfteleri yerleştirip yoğurdu gezdirin, naneleri ve karabiberi serpiştirip hemen servis edin.