Kestaneli Mantar Çorbası
Unilever Food Solutions'da Kestaneli Mantar Çorbası şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Hazırlanışı
-
Kestane 75 g
-
Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 100 ml
-
Kültür Mantarı 100 g
-
Kereviz 50 g
-
Un, buğday 50 g
-
Ayçiçek yağı 50 ml
-
Su 1.3 l
Hazırlık
-
Hazırlanışı
- Kerevizi ince rendeleyin ve yağ ile yumuşayıncaya kadar kavurun.
- Kereviz pisince suyu, ince doğranmış mantar ve kestaneyi ekleyin.
- Knorr Et bulyonu ekleyin ve kısık ateşte 15 dakika kaynatın.
- Rama kremayı ekleyin.