Karamel Aşkına
"Karamel Aşkına" nın hazırlanışını ve lezzetini Unilever Food Solutions'la keşfedin!

İçindekiler
Karamel Aşkına Hazırlanışı
-
La Gelateria Karamel 80.0 g
-
La Gelateria Vanilya 50.0 g
-
La Gelateria Çikolata 70.0 g
-
Süt 130.0 ml
-
Carte d'Or Çikolatalı Sos 10.0 g
-
Carte D'or Karamel Sos Mpo 12x325 G 10.0 g
-
Kırık fındık 10.0 g
Hazırlık
-
Karamel Aşkına Hazırlanışı
- Bardağın iç tarafını Carte d'Or Karamel Sos ile çizgiler çekerek süsleyin.
- La Gelateria Karamel ve La Gelateria Vanilyayı 80 ml süt ile bir blenderda çekin ve bardağa alın,
- Sütün kalanı ile La Gelateria Çikolata'yı blendera alın ve 10 saniye çekin, bardaktaki karamelli karışımın üzerine ekleyin.
- Carte d'Or Çikolatalı Sos, çırpılmış krema vekırık fındık ile servis edin.