Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Karamel Aşkına Hazırlanışı

  • La Gelateria Karamel 80.0 g
  • La Gelateria Vanilya 50.0 g
  • La Gelateria Çikolata 70.0 g
  • Süt 130.0 ml
  • Carte d'Or Çikolatalı Sos 10.0 g
  • Carte D'or Karamel Sos Mpo 12x325 G 10.0 g
  • Kırık fındık 10.0 g
  1. Karamel Aşkına Hazırlanışı

    • Bardağın iç tarafını Carte d'Or Karamel Sos ile çizgiler çekerek süsleyin.
    • La Gelateria Karamel ve La Gelateria Vanilyayı 80 ml süt ile bir blenderda çekin ve bardağa alın,
    • Sütün kalanı ile La Gelateria Çikolata'yı blendera alın ve 10 saniye çekin, bardaktaki karamelli karışımın üzerine ekleyin.
    • Carte d'Or Çikolatalı Sos, çırpılmış krema vekırık fındık ile servis edin.