Kahveli Karamel Şelalesi
"Kahveli Karamel Şelalesi"nin hazırlanışını ve lezzetini Unilever Food Solutions'la keşfedin!

İçindekiler
Hazırlanış Adımları
-
Carte d’Or Pandispanya 1.0 kg
-
Yumurta - 14 adet
-
Su - 150 ml
-
Kakao - 40 gr
-
Su - 1,5 lt
-
Toz Şeker - 300 gr
-
Süt -4 lt
-
Mısır Nişastası - 50 gr
-
Karamel Şurubu - 300 gr
-
Hazır Kahve - 50 gr
-
Toz Şeker - 300 gr
Hazırlık
-
Hazırlanış Adımları
Carte d'Or Pandispanya, yumurta, su ve kakaoyu mikserde yüksek devirde 5 dakika çırpın ve tepsiye dökün. Fırında 12-14 dakika 170 derecede pişirin. Fırından çıkardıktan sonra kaynamış olan 300 gr şeker ve 1,5 lt suyu (şerbet) pandispanyanın üzerine ekleyin. Sütü ocağa koyun, kaynamaya başlayınca Carte d'Or Krem Karamel, hazır kahve ve toz şeker ilave edin. Nişasta ile bağlayın ve 2 dakika kaynattıktan sonra pandispanyanın üzerine dökün. Soğuduktan sonra üzerine karamel şurubunu dökün ve servis edin.