Kahveli Karamel Şelalesi
"Kahveli Karamel Şelalesi"nin hazırlanışını ve lezzetini Unilever Food Solutions'la keşfedin!

İçindekiler
Pandispanya
-
Carte d’Or Pandispanya 1.0 kg
-
Yumurta 14.0 adet
-
Su 150.0 ml
-
Kakao 40.0 g
Pandispanya Şerbeti
-
Su 1.5 l
-
Toz şeker 300.0 g
Krem Karamel
-
Süt 4.0 l
-
Mısır Nişastası 50.0 g
-
Karamel Şurubu 300.0 g
-
Hazır Kahve 50.0 g
-
Toz şeker 300.0 g
Hazırlık
-
Pandispanya
Carte d'Or Pandispanya, yumurta, su ve kakaoyu mikserde yüksek devirde5 dakika çırpın ve tepsiye dökün. Fırında 12-14 dakika 170 derecede pişirin.
-
Pandispanya Şerbeti
Fırından çıkardıktan sonra kaynamış olan 300 gr şeker ve 1,5 lt suyu (şerbet) pandispanyanın üzerine ekleyin.
-
Krem Karamel
Sütü ocağa koyun, kaynamaya başlayınca Carte d'Or Krem Karamel, hazır kahve ve toz şeker ilave edin.
Nişasta ile bağlayın ve 2 dakika kaynattıktan sonra pandispanyanın üzerine dökün. Soğuduktan sonra üzerine
karamel şurubunu dökün ve servis edin.