Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Pandispanya

  • Carte d’Or Pandispanya 1.0 kg
  • Yumurta 14.0 adet
  • Su 150.0 ml
  • Kakao 40.0 g

Pandispanya Şerbeti

  • Su 1.5 l
  • Toz şeker 300.0 g

Krem Karamel

  • Süt 4.0 l
  • Mısır Nişastası 50.0 g
  • Karamel Şurubu 300.0 g
  • Hazır Kahve 50.0 g
  • Toz şeker 300.0 g
  1. Pandispanya

    Carte d'Or Pandispanya, yumurta, su ve kakaoyu mikserde yüksek devirde5 dakika çırpın ve tepsiye dökün. Fırında 12-14 dakika 170 derecede pişirin. 

  2. Pandispanya Şerbeti

    Fırından çıkardıktan sonra kaynamış olan 300 gr şeker ve 1,5 lt suyu (şerbet) pandispanyanın üzerine ekleyin.

  3. Krem Karamel

    Sütü ocağa koyun, kaynamaya başlayınca Carte d'Or Krem Karamel, hazır kahve ve toz şeker ilave edin.

    Nişasta ile bağlayın ve 2 dakika kaynattıktan sonra pandispanyanın üzerine dökün. Soğuduktan sonra üzerine

    karamel şurubunu dökün ve servis edin.