Fırınlanmış pancarlı humus, ızgara ekmek dilimleri ile
Fırınlanmış pancarlı humus, ızgara ekmek dilimleri ile nasıl yapılır ve hazırlanır? Tarifi öğrenmek ve denemek için hemen tıklayın!
İçindekiler
Fırınlanmış Pancarlı Humus
-
Su 300.0 ml
-
Pancar, kırmızı, haşlanmış 300.0 g
-
Limon suyu 160.0 ml
-
Tahin 40.0 ml
-
Maydanoz, ince kıyım 10.0 g
-
Dolmalık Fıstık
-
Susam
Hazırlık
-
Fırınlanmış Pancarlı Humus
Fırında pişen ve suyu süzdürülmüş kırmızı pancarları mutfak robotunda iyice vurun. Knorr Pratik Humus Karışımı'nı sıcak su ile iyice çırparak açın. Soğuduktan sonra bu karışıma tahin ve limon suyunu ekleyin. Daha sonra elde ettiğiniz pancar püresini ilave edin. İyice karıştırıp homojen bir kıvama gelmesini sağlayın. Daha sonra bir servis tabağına alıp son olarak ince kıydığınız nane yapraklarını, susam ve dolmalık fıstığı serpiştirip en üste zeytinyağı gezdirerek ızgarada kızarttığınız ekmek dilimleri ile servis edin.