Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanış Adımları

  • Tavuk Pirzola - 7 kg
  • Ayçiçek Yağı - 150 ml
  • Biber Salçası - 200 gr
  • Kuru Nane - 5 gr
  • Tuz - 10 gr
  • Su - 7,5 lt
  • İsot - 25 gr
  • Karabiber- 3 gr
  • Kuru Soğan - 800 gr
  • Ayçiçek Yağı - 400 ml
  • Nohut - 1 kg
  • Patlıcan - 1,2 kg
  1. Hazırlanış Adımları

    Küp doğranan tavukları, Knorr Tavuk Çeşni'yi, ayçiçek yağını karıştırın ve marine

    edin. Tavukları fırında pişirin. Ocakta tencere içinde ayçiçek yağı ile sırasıyla kuru

    soğan ve biber salçasını kavurun. Ayrı bir kabın içinde Knorr Napoliten Sos, soğuk

    suyu karıştırın ve kavrulan malzemeye ekleyin. Baharatları ilave edin ve pişen

    tavukları, nohut, patlıcanı ekleyin. Kısık ateşte 40 dakika kaynatın ve servise hazır

    hale getirin.