Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazılranış Adımları

  • Carte d’Or Pandispanya 1000.0 g
  • Yumurta - 14 adet
  • Su - 150 ml
  • Su - 1,5 lt
  • Toz Şeker - 300 gr
  • Süt - 4 lt
  • Mısır Nişastası - 200 gr
  • Margarin - 100 gr
  • Hindistan Cevizi - 50 gr
  1. Hazılranış Adımları

    Carte d'Or Pandispanya, yumurta ve suyu mikserde yüksek devirde 5 dakika çırpın. Tepsiye dökün, fırında 12-14 dakika 170 derecede pişirin. Fırından çıkardıktan sonra kaynamış olan 300 gr şeker ve 1,5 lt suyu (şerbet) pandispanyanın üzerine ekleyin. Sütün dörtte üçünü ocağa koyun, Carte d'Or Supangle ile kalan sütü karıştırın. Kaynayan süte ilave edin ve kaynamaya başlayınca margarini ekleyin. Nişasta ile bağlayın ve pandispanyanın üzerine dökün. Soğuduktan sonra üzerine hindistan cevizi serpiştirerek servis edin.