Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanış Adımları

  • Tavuk Göğsü (Küp) - 10 kg
  • Ayçiçek Yağı - 600 ml
  • Krema - 3 lt
  • Su - 5 lt
  • Maydanoz (İnce Doğranmış) - 80 gr
  • Tuz - 10 gr
  • Karabiber- 5 gr
  • Havuç - 2 kg
  • Mantar (Konserve Olabilir) - 3 kg
  1. Hazırlanış Adımları

    Küp doğranan tavuk göğüslerini küvete koyun ve 180 derece fırında 10-15

    dakika arası pişirin. Tencerede ayçiçek yağı ile sırasıyla havuç ve mantarı

    soteleyin. Ayrı bir kabın içinde su, krema, Knorr Cafe de Paris Sos, tuz,

    karabiberi homojen olana kadar karıştırın ve sebzeye ilave edin. Sosu kısık

    ateşte 10 dakika kaynatın ve tavukları ilave edin .

    Sos ile tavuk özleşene kadar 15 dakika ocakta

    tutun ve maydanoz ile servise hazır

    hale getirin.