Cafe De Paris Soslu Tavuk
"Cafe De Paris Soslu Tavuk"un hazırlanışını ve lezzetini Unilever Food Solutions'la keşfedin!

İçindekiler
Hazırlanış Adımları
-
Tavuk Göğsü (Küp) - 10 kg
-
Ayçiçek Yağı - 600 ml
-
Krema - 3 lt
-
Su - 5 lt
-
Maydanoz (İnce Doğranmış) - 80 gr
-
Tuz - 10 gr
-
Karabiber- 5 gr
-
Havuç - 2 kg
-
Mantar (Konserve Olabilir) - 3 kg
Hazırlık
-
Hazırlanış Adımları
Küp doğranan tavuk göğüslerini küvete koyun ve 180 derece fırında 10-15
dakika arası pişirin. Tencerede ayçiçek yağı ile sırasıyla havuç ve mantarı
soteleyin. Ayrı bir kabın içinde su, krema, Knorr Cafe de Paris Sos, tuz,
karabiberi homojen olana kadar karıştırın ve sebzeye ilave edin. Sosu kısık
ateşte 10 dakika kaynatın ve tavukları ilave edin .
Sos ile tavuk özleşene kadar 15 dakika ocakta
tutun ve maydanoz ile servise hazır
hale getirin.