Sakızlı Muhallebi İrmik Tatlısı
Klasik irmik tatlısına yaratıcı bir dokunuş ile misafirlerinizi mutlu edin Sakızlı Muhallebi İrmik Tatlısı şeflere özel sırlarını United Food Solutions ile keşfedin!

İçindekiler
Sakızlı Muhallebi İrmik Tatlısı
-
Süt 4000.0 ml
-
Nişasta, Buğday 75.0 g
-
Sana’dan Dorina %70 Yağlı Bitkisel Margarin 250 G 250.0 g
-
Şeker 750.0 g
-
İrmik 500.0 g
Hazırlık
-
Sakızlı Muhallebi İrmik Tatlısı
- Sana Dorina yağı ocağa koyun, irmiği ilave edin ve kısık ateşte kahverengi olana kadar kavurun.
- Diğer yandan süt ve şekeri kaynatın, irmiğe ilave edip karıştırın ve kısık ateşte demlendirin.
- Hazırladığınız irmik helvasını tepsiye alın ve düzleyin, soğumaya bırakın.
- Carte D'Or Damla Sakızlı Muhallebi ve sütü ocağa koyun, karıştırarak 3-4 dk. kaynatın.
- Nişastayı sulandırıp muhallebiye karıştırarak ekleyin.
- Hazırladığınız muhallebiyi irmik helvasının üzerine dökün ve soğumaya bırakın.
- Buzdolabında 2-3 saat bekledikten sonra dilimleyip servis edin.