Yeni Normalde Şeflerin Hayatını Kolaylaştıracak 10 Altın Reçete | Unilever Food Solutions
Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

1. Çıtır Bonfile Burger

İlk olarak Japonya’da kullanıldıktan sonra tüm dünyada popüler hale gelen siyah burger ekmeği ve Knorr Çıtır Kaplama Harcı ile kaplanmış bonfileleri bir araya getiren Çıtır Bonfile Burger, ek olarak Knorr Cajun Çeşnisi ile lezzelendirilmiş patateslerle birlikte servis ediliyor.

2. Çıtır Salsa Taco

Pratik bir şekilde vakit kaybetmeden yapabileceğin ve Knorr Salsa Sos dışında avokadolu dip sos da içeren bu meşhur Meksika lezzetini gönül rahatlığıyla menündeki dünya mutfağı örnekleri arasına dahil edebilirsin.

3. Çıtır Buffalo Sebzeler

Sadece karnabahar ve brokolilerin Knorr Çıtır Kaplama Harcı ile kaplanması ve ardından kızartılmasıyla yapılan Çıtır Buffalo Sebzeler, menüdeki en ilgi çekici seçeneklerden birini oluşturuyor ve misafirlere Hellmann’s Peri Peri Sos ile birlikte sunuluyor.

4. Sweet Chili Soslu Tavuk (Kırmızı Soğan, Biber ve Ananas ile)

Knorr Sweet Chili Sos ile tatlandırılmış bu kızarmış tavuk tarifi, aynı zamanda Knorr Tavuk Suyu Bulyon ile hızlı bir şekilde ve kısa sürede yapabileceğin pirinç pilavını da beraberinde getiriyor.

5. Atıştırmalık Tabağı

Dışarıda yemek yeneceği zaman çoğu kişinin ilk tercihleri arasında yer alan Atıştırmalık Tabağı, hazır sigara böreği, soğan halkası, falafel, mozarella sticks ve çıtır tavuk gibi birbirinden farklı ürünler içeriyor.

6. Karışık Pizza

Restoran menülerinin her zaman en önemli kurtarıcıları arasında bulunan Karışık Pizza, herkesin sevebileceği lezzetli, pratik ve doyurucu yapısıyla UFS’nin 10 Altın Reçete listesinde de kendisine yer bulmayı başarıyor. Üstelik Knorr Napoliten Sos eşliğinde.

7. Humus Soslu Köfte (Pita ve Patates Tava ile)

Humus zaten başlı başına lezzetli bir mezeyken pita ve köfte ile bir araya gelerek tat bakımından farklı bir boyuta ulaşıyor. Knorr Köfte Harcı ile kolayca hazırlanabilen bu tarif, patates tavayla da daha doyurucu bir hal alıyor.

8. Mantar Soslu Izgara Antrikot

Kırmızı et ve sos birlikteliğini seven müşteriler için ideal bir seçenek olabilecek Mantar Soslu Izgara Antrikot, az sayıda malzemeden ve işlemden meydana gelmesine rağmen oldukça hoş bir lezzet sunuyor. Eti pişirdikten sonra sos kısmını Knorr Demi Glace Sos ve Knorr Kremalı Mantarlı Makarna Sosu ile kolayca halledebilirsin.

9. Fırınlanmış Rigatoni

Fırında makarna ve krema birlikteliğinin en güzel örneklerinden biri olan Fırınlanmış Rigatoni, farklı tatlar arayan müşteriler için oldukça uygun bir seçeneğe dönüşüyor. Tavuk eti, mantar, peynir, domates, krema ve makarna gibi birbirinden farklı malzemeleri bir araya getiren bu özel tarifin nasıl yapıldığını Normalleşme Döneminde Restoranlar İçin 10 Altın Kural-Ürün-Reçete Rehberi’ni indirerek öğrenebilirsin!

10. Mengen Pilavı

En çok tüketilen geleneksel lezzetlerimizden biri olan Mengen Pilavı, dünya mutfağına olduğu kadar Türk mutfağına da önem veren müşteriler için hem görüntü hem tat bakımından hoş bir alternatif oluşturuyor. 

Diğer konseptlerimizi incelemek için tıklayın.