Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Zeytin Yağlı Enginar

  1. Zeytin Yağlı Enginar

    • Tencerenin içinde yumurta sarısını, unu çırpın ve zeytin yağı, ayçiçek yağını karıştırıp az az dökün ve çırpma teli ile karıştırın.
    • Koyulaşan sosa suyu, toz şekeri, tuzu ve Knorr Fesleğenli Kekikli Salata Sosunu ilave edin süzdürün ve kaynamaya alın.
    • Sosun kaynamasına yakın enginarları ve bütün kuru soğanı ilave edin.
    • Kısık ateşte 15 dk. kaynatın ve patatesleri, havucu ekleyip 10 dk. daha kısık ateşte kaynatın.
    • Servis ederken bezelye, dereotu ilave edin ve servise hazır hale getirin.
+