Zeytin Yağlı Enginar
Mevsiminde lezzetinde vazgeçemeyeceğiniz sağlık dostu sebze. Zeytin Yağlı Enginar şeflere özel sırlarını United Food Solutions profesyonelliği ile keşfedin!

İçindekiler
Zeytin Yağlı Enginar
-
Enginar göbeği 1500.0 g
-
Havuç, küp 300.0 g
-
Patates, küp 300.0 g
-
Bezelye, iç 150.0 g
-
Zeytinyağı 100.0 ml
-
Ayçiçek yağı 150.0 ml
-
Kuru soğan 250.0 g
-
Toz şeker 5.0 g
-
Tuz 4.0 g
-
Un, buğday 10.0 g
-
Su 2500.0 ml
-
Dereotu, taze 15.0 g
-
Knorr Fesleğenli ve Kekikli Salata Sosu 750 g 15.0 g
-
Yumurta sarısı 20.0 g
Hazırlık
-
Zeytin Yağlı Enginar
- Tencerenin içinde yumurta sarısını, unu çırpın ve zeytin yağı, ayçiçek yağını karıştırıp az az dökün ve çırpma teli ile karıştırın.
- Koyulaşan sosa suyu, toz şekeri, tuzu ve Knorr Fesleğenli Kekikli Salata Sosunu ilave edin süzdürün ve kaynamaya alın.
- Sosun kaynamasına yakın enginarları ve bütün kuru soğanı ilave edin.
- Kısık ateşte 15 dk. kaynatın ve patatesleri, havucu ekleyip 10 dk. daha kısık ateşte kaynatın.
- Servis ederken bezelye, dereotu ilave edin ve servise hazır hale getirin.