Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Tavuk, kanat 41.7 kg
  • Soya Sosu, Az Tuzlu 100 ml
  • Sirke, Balzamik 50 ml
  • Kahverengi Şeker 38 gr
  • Sarımsak (ince doğranmış) 13 g
  • Bal 70 gr
  • Karabiber, çekilmiş 2 g
  • Taze Zencefil, Çok İnce Doğranmış 38 gr
  • Soğan Tozu 15 gr
  • Kavrulmuş Susam 10 gr
  • Taze Kişniş Yaprakları 10 gr
  1. Hazırlanışı

    • Bir tencerenin içerisine az tuzlu soya sosu, balzamik sirkesi, kahverengi şeker, bal, çok ince doğranmış sarımsak, Knorr Acısso, çok ince doğranmış zencefil, çekilmiş karabiber, soğan tozu ve Knorr Kanton usulü tatlı-ekşi sosu koyarak bir taşım kaynatın.
    • Tavuk kanatlarını ilave edin ve üzerlerini örtecek kadar su ilave edip pişirin.
    • Pişen tavuk kanatlarını yağlı kağıt serdiğiniz bir fırın tepsisine çıkartın ve 170 ⁰C'de 15 dakika kadar pişirin.
    • Pişen kanatları servis tabağına alıp üzerine kavrulmuş susam ve taze kişniş yaprakları ile dekorlayın.