Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Tavuk Marinasyon

  • Tavuk Göğsü 10.0 kg
  • Ayçiçek yağı 300.0 ml

Sos

  • Calve Barbekü Sos 4 kg 2.5 kg
  • Knorr Tatlı Ekşi Sos 750.0 g
  • Su 1.0 l
  • Soya sosu 180.0 g
  • Knorr Acısso 150.0 g
  • Rozmarin 8.0 g

Meksika Usulü Barbekü Soslu Piliç

  • Kültür mantarı 3.0 kg
  • Yeşil Dolmalık Biber, küp 3.0 kg
  • Kuru soğan 1.0 kg
  1. Tavuk Marinasyon

    Bir kabın içinde tavukları, Knorr Fajita Çeşni'yi karıştırın ve eşit bir şekilde küvetlere koyun.

  2. Sos

    Sos için ayrı bir kabın içinde Calve Barbekü Sos, Knorr Tatlı Ekşi Sos, su, soya sos, Knorr Acısso ve rozmarini karıştırın.

  3. Meksika Usulü Barbekü Soslu Piliç

    Hazırlanan sosu, doğranan sebzeler ve tavuk ile beraber tekrar karıştırın. Küvetlere koyun ve 160 derece fırında 50-60 dakika arası pişirin. Servise hazır hale getirin. 160 derece fırında 50-60 dakika arası pişirin. Servise hazır hale getirin.