Meksika Usulü Barbekü Soslu Piliç
"Meksika Usulü Barbekü Soslu Piliç"in hazırlanışını ve lezzetini Unilever Food Solutions'la keşfedin!

İçindekiler
Tavuk Marinasyon
-
Tavuk Göğsü 10.0 kg
-
Ayçiçek yağı 300.0 ml
Sos
-
Calve Barbekü Sos 4 kg 2.5 kg
-
Knorr Tatlı Ekşi Sos 750.0 g
-
Su 1.0 l
-
Soya sosu 180.0 g
-
Knorr Acısso 150.0 g
-
Rozmarin 8.0 g
Meksika Usulü Barbekü Soslu Piliç
-
Kültür mantarı 3.0 kg
-
Yeşil Dolmalık Biber, küp 3.0 kg
-
Kuru soğan 1.0 kg
Hazırlık
-
Tavuk Marinasyon
Bir kabın içinde tavukları, Knorr Fajita Çeşni'yi karıştırın ve eşit bir şekilde küvetlere koyun.
-
Sos
Sos için ayrı bir kabın içinde Calve Barbekü Sos, Knorr Tatlı Ekşi Sos, su, soya sos, Knorr Acısso ve rozmarini karıştırın.
-
Meksika Usulü Barbekü Soslu Piliç
Hazırlanan sosu, doğranan sebzeler ve tavuk ile beraber tekrar karıştırın. Küvetlere koyun ve 160 derece fırında 50-60 dakika arası pişirin. Servise hazır hale getirin. 160 derece fırında 50-60 dakika arası pişirin. Servise hazır hale getirin.