Portakal ve Tarçınlı Tatlı Kabağı Püreli Vanilya Mus Çikolatalı Gevrek ile | Unilever Food Solutions
Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Kabak Püresi Elde Etmek İçin:

  • Tatlı Kabağı-Temizlenmiş İri Küp Doğranmış 1 kg
  • Toz şeker 600 g
  • Çubuk Tarçın 3 adet
  • Kakule 1 g
  • Portakal kabuğu, rendelenmiş 5 g
  • Yıldız Anason 4 adet

Vanilyalı Mus Paket Tarifi İçin:

10 Porsiyon Tatlının Hazırlanması İçin:

  • Vanilyalı Mus 250 g
  • Kabak Tatlısı 1.1 kg
  • Çikolatalı Gevrek 100 g
  • Carte d'Or Karamelli Sos 250 g
  1. Kabak Püresi Elde Etmek İçin:

    Kabaklara tarçın, yıldız anason ve kakuleyi ekleyip üstüne kapatacak şekilde şekeri dökün. 1 gün beklettikten sonra ocakta kaynatıp kabaklar yumuşayıncaya kadar pişirin. Daha sonra kenara alarak soğutun. Soğuyan kabakların bir kısmını şerbetin içinden çıkarıp robotta püre haline getirin.
  2. Vanilyalı Mus Paket Tarifi İçin:

    Karışımı çırpıcıya koyup üstüne soğuk sütü ekleyin. 1-2 dakika düşük devirde karıştırıp daha sonra en yüksek devirde 5 dakika kadar çırpın.
  3. 10 Porsiyon Tatlının Hazırlanması İçin:

    Uygun bir tabağa kabak tatlısını koyup üstüne püre haline getirdiğiniz kabak tatlısından bir miktar yerleştirin. Yanına vanilyalı mus'u sıkma torbası yardımı ile şekil vererek sıkın. Daha sonra üstünü çikolatalı gevrek, karamelli sos ve toz kakao ile dekore edip servis edin. Dilerseniz kabak tatlısını hazırlarken kullandığınız kakule, çubuk tarçın ve yıldız anasonları dekor amaçlı kullanabilirsiniz.