Körili Sebzeli Penne Makarna | Unilever Food Solutions
Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Körili Sebzeli Penne Makarna Hazırlanışı

  • Penne makarna 5 kg
  • Kabak, jülyen 1 kg
  • Bezelye 1 kg
  • Kapya biber, jülyen doğranmış 1 kg
  • Havuç, jülyen 2 kg
  • Kuru soğan, jülyen 1 kg
  • Rama krema 4 l
  • Ayçiçek yağı 300 ml
  • Su 3 l
  • Tuz 30 g
  1. Körili Sebzeli Penne Makarna Hazırlanışı

    Ayçiçek yağını bir tavada kızdırıp soğan, biber, havuç, kapya biber ve bezelyeleri diri kalacak şekilde soteleyin. Daha sonra su, Rama Krema, Knorr Sebzeli Çeşni, tuz ve Knorr Tikka Masala Çeşniyi ekleyip 3-4 dakika kadar kaynatın. Son olarak aldente haşladığınız penne makarnayı ve Knorr Mise En Place Pesto yu ekleyin ve makarnalar sos ile özdeşleşene kadar bir iki dakika kadar hafifçe kaynatın. Bekletmeden hızlı bir şekilde servis edin.