BBQ'de Bütün Bonfile, Rozet Patates, Ayıköşkü Mantarı, Taze Ispanak Yaprakları ve Demi Glace Sos ile

İçindekiler
BBQ'de Bütün Bonfile, Rozet Patates, Ayıköşkü Mantarı, Taze Ispanak Yaprakları ve Demi Glace Sos ile
Yemeğin maliyetini hesaplayın:
Porsiyon Sayısı
−
+
Yemeğin menüdeki fiyatı
Toplam malzeme maliyeti
₺12.0
Bir porsiyon maliyeti
Malzeme maliyeti (%)
Malzeme
Malzeme Adı
TRY olarak fiyat
Miktar
% yiyecek maliyeti
Toplam maliyet
Hazırlanışı
Bütün Bonfile - temizlenmiş fitilsiz, ince olanlarından
/kg
1.8 kg
0%
Patates
/kg
1.0 kg
0%
Tereyağı
/g
50.0 g
0%
Ayı Köşkü Mantarı - minik küp kesilmiş
/g
300.0 g
0%
Zeytinyağı
/ml
40.0 ml
0%
Ispanak (Taze - Küçük Yaprak)
/g
75.0 g
0%
Domates, kiraz
/g
200.0 g
0%
Sarımsak (ince doğranmış)
/g
5.0 g
0%
Ayçiçek yağı
/ml
200.0 ml
0%
Knorr Et Suyu Toz Bulyon 750GR
/g
35.0 g
0%

/
Tekzip: Burada gösterilen fiyatlar, piyasadaki toptancı fiyatlarını temsil eder. Bu fiyatlar mevsimsel değişiklikler ve tedarik nedeniyle dalgalanmalar gösterebilir. UFS bu farklılıklardan sorumlu tutulamaz.
Hazırlanışı
-
Bütün Bonfile - temizlenmiş fitilsiz, ince olanlarından 1.8 kg
-
Patates 1.0 kg
-
Tereyağı 50.0 g
-
Ayı Köşkü Mantarı - minik küp kesilmiş 300.0 g
-
Zeytinyağı 40.0 ml
-
Ispanak (Taze - Küçük Yaprak) 75.0 g
-
Domates, kiraz 200.0 g
-
Sarımsak (ince doğranmış) 5.0 g
-
Ayçiçek yağı 200.0 ml