Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Sos İçin:

Tavuk İçin:

  • Ayçiçek yağı 150 ml
  • Kırmızı Dolmalık Biber, küp 200 g
  • Tavuk Göğsü, küp 2000 g
  • Yeşil Dolmalık Biber, küp 200 g
  • Kuru soğan, küp 300 g
  • Sarımsak (ince doğranmış) 15 g
  • Kültür Mantarı, küp 400 g
  1. Sos İçin:

    • Rama Krema, Knorr Tikka Masala Çeşni, karabiber, tuz ekleyin ve kısık ateşte 5 dk kaynatın.
  2. Tavuk İçin:

    • Tavada ayçiçek yağı ile tavukları soteleyin.
    • Tavukların pişmesine yakın sırasıyla kuru soğan, sarımsak, mantar, yeşil dolmalık biber, kırmızı dolmalık biber ekleyin ve soteleyin.
  3. Servis İçin:

    • Sosu ekleyerek servise hazır hale getirin.
+