Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Kaya Levreği Filetosu 1.4 kg
  • Zeytinyağı 100 ml
  • Kırmızı Biber, közlenmiş 350 g
  • Sarımsak 5 g
  • Tarhun Otu 2 g
  • Su 300 ml
  • Nişasta 40 g
  • Karnıbahar 150 g
  • Brokoli 150 g
  • Havuç 125 g
  • Patates 125 g
  • Kırmızı biber 50 g
  • Knorr Pratik Patates 2 Kg 40 g
  • Tereyağı 50 g
  1. Hazırlanışı

    • Balık filetolarını 140 gr'lık porsiyonlar haline getirin ve Knorr Fajita Çeşnisi, zeytinyağı ile marine edin. kızdırdığınız tavada her iki tarafını kızartın ve sonra 180 derecelik fırında 5 dakika kadar daha pişirin
    • Köz biber püresi için: sarımsak ve közlenmiş biberleri bir tencere içerisinde soteleyin. Tarhun otunu ekleyin, su, nişasta ve Knorr Sebzeli Çeşniyi bir kapta iyice karıştırın ve sotelediğiniz biberlere ilave edin, kaynayınca kremayı ekleyin ve bir taşım daha kaynatın, bu karışımı blendırda çekerek püreyi elde edin.
    • Tereyağlı sebzeler için: karnıbahar, brokoli, havuç, patates ve kırmızı biberi küçük küp halinde doğrayın ve diriliğini kaybetmeyecek şekilde haşlayıp buzlu suya çıkarın. Daha sonra süzdürüp tereyağı ile soteleyin , tuz-biber ekleyip kenara alın.
    • Patates kreması için: kaynamaya yakın olan suyun içerisine Knorr Sütlü Patates Püresini ekleyin ve püre kıvamına gelene dek karıştırın, tereyağını ve sütü ekleyip çırparak püreye iyice yedirin, istediğiniz kıvamı elde etmek için dilerseniz bir miktar daha süt kullanabilirsiniz.
    • Bir forma yardımı ile köz biber püresini en alta yerleştirin , üzerine sebzeleri ve en üstede balığı yerleştirin. 3 köşesine de patates kremasını ekleyerek servis edin.