Karamelize Elma Mus Ballı Gevrek ile | Unilever Food Solutions
Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Karamelize Elma Hazırlanışı:

  • Yeşil Elma - Küp Doğranmış 800 g
  • Tarçın 3 g
  • Toz şeker 750 g

Vanilyalı Mus Hazırlanışı:

Tatlının Hazırlanışı:

  • Karamelize Elma 800 g
  • Vanilya Mus 1 kg
  • Ballı Gevrek 70 g
  • Yeşil Elma 250 g
  • Taze Nane Yaprakları 5 g
  • Tarçın 3 g
  1. Karamelize Elma Hazırlanışı:

    Elmayı şeker ve tarçın ile soteleyerek karamelize edin ve soğutun.
  2. Vanilyalı Mus Hazırlanışı:

    Karışımı çırpıcıya koyup üstüne soğuk sütü ekleyin. 1-2 dakika düşük devirde karıştırıp daha sonra en yüksek devirde 5 dakika kadar çırpın.
  3. Tatlının Hazırlanışı:

    Karamelize elmanın bir kısmını bardağın en altına yerleştirip vanilya mus’u üstüne sıkma torbası ile şekil vererek ilave edin. Daha sonra dolaba kaldırıp 1.5 saat kadar soğutun. Servis etmeden önce biraz daha karamelize elma ve ballı gevrekleri ekleyip yelpaze şeklinde dilimleyeceğiniz yeşil elma, toz tarçın ve taze nane yaprakları ile dekore edip servis edin.