İçindekiler
Karamelize Elma Mus Ballı Gevrek ile
Yemeğin maliyetini hesaplayın:
Porsiyon Sayısı
−
+
Yemeğin menüdeki fiyatı
Toplam malzeme maliyeti
₺0.0
Bir porsiyon maliyeti
Malzeme maliyeti (%)
Malzeme
Malzeme Adı
TRY olarak fiyat
Miktar
% yiyecek maliyeti
Toplam maliyet
Karamelize Elma Hazırlanışı:
Yeşil Elma - Küp Doğranmış
/g
800.0 g
0%
Tarçın
/g
3.0 g
0%
Toz şeker
/g
750.0 g
0%
Vanilyalı Mus Hazırlanışı:
Carte d'Or Buffet Vanilyalı Mus 3KG
/g
380.0 g
0%
Soğuk Süt
/ml
1.0 l
0%
Tatlının Hazırlanışı:
Karamelize Elma
/g
800.0 g
0%
Vanilya Mus
/g
1.0 kg
0%
Ballı Gevrek
/g
70.0 g
0%
Yeşil Elma
/g
250.0 g
0%
Taze Nane Yaprakları
/g
5.0 g
0%
/
Tekzip: Burada gösterilen fiyatlar, piyasadaki toptancı fiyatlarını temsil eder. Bu fiyatlar mevsimsel değişiklikler ve tedarik nedeniyle dalgalanmalar gösterebilir. UFS bu farklılıklardan sorumlu tutulamaz.
Karamelize Elma Hazırlanışı:
-
Yeşil Elma - Küp Doğranmış 800.0 g
-
Tarçın 3.0 g
-
Toz şeker 750.0 g
Vanilyalı Mus Hazırlanışı:
-
Soğuk Süt 1.0 l
Tatlının Hazırlanışı:
-
Karamelize Elma 800.0 g
-
Vanilya Mus 1.0 kg
-
Ballı Gevrek 70.0 g
-
Yeşil Elma 250.0 g
-
Taze Nane Yaprakları 5.0 g