Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanış Adımları

  • Tavuk Göğsü (Küp) - 10 kg
  • Knorr Tikka Masala Çeşnisi 100.0 g
  • Ayçiçek Yağı - 300 ml
  • Donuk Ispanak - 2 kg
  • Kırmızı Kapya Biber (Donuk) - 800 gr
  • Karabiber - 5 gr
  • Limon (Kabuğu) - 150 gr
  • Ayçiçek Yağı - 200 ml
  • Krema - 2 lt
  1. Hazırlanış Adımları

    Küp doğranan tavukları küvetlere koyun ve 180 derece fırında 15-20 dakika

    arası pişirin. Sos için ayçiçek yağı ile sırasıyla sarımsak , ıspanak, kırmızı

    kapya biber, limon kabuğunu soteleyin. Krema, Knorr Sarımsaklı Çeşni,

    Knorr Sebzeli Çeşni, karabiber ilave edin ve 10 dakika kaynatın . Ayrı bir

    kabın içinde 50 0 ml su ile nişastayı karıştırın ve kaynayan sosa ilave edin.

    Pişen tavukları sosun içine ekleyin ve sos ile tavuk özleşene kadar ocakta

    kısık ateşte 15 dakika kaynatın. Servise hazır

    hale getirin.