Sebze Tempura
Unilever Food Solutions'da Sebze Tempura şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Hazırlanışı
-
Kabak 400.0 g
-
Havuç 327.0 g
-
Yeşil/taze soğan 133.0 g
-
Yeşil / Taze fasulyeler 316.0 g
-
Tempura Karışımı 1.0 çay bardağı
-
Soğuk Su 1.0 çay bardağı
-
Un 1.0 çay bardağı
-
Calve Mayonez 600.0 g
-
Lime Suyu 5.0 adet
-
Trüf Yağı 15.0 g
-
Taze Kişniş Yaprakları 30.0 g
-
Lime 5.0 adet
Hazırlık
-
Hazırlanışı
- Sebzelerin tümünü 5 cm uzunluğunda 0,5 X 0,5 cm olacak şekilde kesin, sadece fasulyeleri yanlamasına kesip diri kalacak şekilde çok az haşlayın.
- Tempura karışımını soğuk su ile karıştırarak biraz buz ilave edin, karışım sebzelere tutunacak kıvamda olmalıdır.
- Sebzeleri önce una bulayıp sonrasında bu karışıma bulayarak derin yağda kızartın ve kağıt peçete üzerine çıkartın.
- Dip sos için Calve mayonez, lime suyu ve trüf yağını karıştırıp tuz-biberini ilave edin.
- Kişniş yaprakları, dip sos, lime ve Knorr Acısso ile servis edin