Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Kabak 400.0 g
  • Havuç 327.0 g
  • Yeşil/taze soğan 133.0 g
  • Yeşil / Taze fasulyeler 316.0 g
  • Tempura Karışımı 1.0 çay bardağı
  • Soğuk Su 1.0 çay bardağı
  • Un 1.0 çay bardağı
  • Calve Mayonez 600.0 g
  • Lime Suyu 5.0 adet
  • Trüf Yağı 15.0 g
  • Taze Kişniş Yaprakları 30.0 g
  • Lime 5.0 adet
  1. Hazırlanışı

    • Sebzelerin tümünü 5 cm uzunluğunda 0,5 X 0,5 cm olacak şekilde kesin, sadece fasulyeleri yanlamasına kesip diri kalacak şekilde çok az haşlayın.
    • Tempura karışımını soğuk su ile karıştırarak biraz buz ilave edin, karışım sebzelere tutunacak kıvamda olmalıdır.
    • Sebzeleri önce una bulayıp sonrasında bu karışıma bulayarak derin yağda kızartın ve kağıt peçete üzerine çıkartın.
    • Dip sos için Calve mayonez, lime suyu ve trüf yağını karıştırıp tuz-biberini ilave edin.
    • Kişniş yaprakları, dip sos, lime ve Knorr Acısso ile servis edin