Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Hazırlanışı

  • Kabak 400.0 g
  • Havuç 327.0 g
  • Yeşil/taze soğan 133.0 g
  • Yeşil / Taze fasulyeler 316.0 g
  • Tempura Karışımı 1.0 çay bardağı
  • Soğuk Su 1.0 çay bardağı
  • Un 1.0 çay bardağı
  • Calve Mayonez 600.0 g
  • Lime Suyu 5.0 adet
  • Trüf Yağı 15.0 g
  • Taze Kişniş Yaprakları 30.0 g
  • Lime 5.0 adet

Unilever Food Solutions'da Sebze Tempura şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

...

Hazırlık

  1. Hazırlanışı

    • Sebzelerin tümünü 5 cm uzunluğunda 0,5 X 0,5 cm olacak şekilde kesin, sadece fasulyeleri yanlamasına kesip diri kalacak şekilde çok az haşlayın.
    • Tempura karışımını soğuk su ile karıştırarak biraz buz ilave edin, karışım sebzelere tutunacak kıvamda olmalıdır.
    • Sebzeleri önce una bulayıp sonrasında bu karışıma bulayarak derin yağda kızartın ve kağıt peçete üzerine çıkartın.
    • Dip sos için Calve mayonez, lime suyu ve trüf yağını karıştırıp tuz-biberini ilave edin.
    • Kişniş yaprakları, dip sos, lime ve Knorr Acısso ile servis edin
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu