İçindekiler
Sebze Tempura
Yemeğin maliyetini hesaplayın:
Porsiyon Sayısı
−
+
Yemeğin menüdeki fiyatı
Toplam malzeme maliyeti
₺0.0
Bir porsiyon maliyeti
Malzeme maliyeti (%)
Malzeme
Malzeme Adı
TRY olarak fiyat
Miktar
% yiyecek maliyeti
Toplam maliyet
Hazırlanışı
Kabak
/kg
400.0 g
0%
Havuç
/kg
327.0 g
0%
Yeşil/taze soğan
/kg
133.0 g
0%
Yeşil / Taze fasulyeler
/kg
316.0 g
0%
Tempura Karışımı
/çay bardağı
1.0 çay bardağı
0%
Soğuk Su
/çay bardağı
1.0 çay bardağı
0%
Un
/çay bardağı
1.0 çay bardağı
0%
Lime Suyu
/adet
5.0 adet
0%
Trüf Yağı
/g
15.0 g
0%
Taze Kişniş Yaprakları
/g
30.0 g
0%
Lime
/adet
5.0 adet
0%
/
Tekzip: Burada gösterilen fiyatlar, piyasadaki toptancı fiyatlarını temsil eder. Bu fiyatlar mevsimsel değişiklikler ve tedarik nedeniyle dalgalanmalar gösterebilir. UFS bu farklılıklardan sorumlu tutulamaz.
Hazırlanışı
-
Kabak 400.0 g
-
Havuç 327.0 g
-
Yeşil/taze soğan 133.0 g
-
Yeşil / Taze fasulyeler 316.0 g
-
Tempura Karışımı 1.0 çay bardağı
-
Soğuk Su 1.0 çay bardağı
-
Un 1.0 çay bardağı
-
Lime Suyu 5.0 adet
-
Trüf Yağı 15.0 g
-
Taze Kişniş Yaprakları 30.0 g
-
Lime 5.0 adet