Domatesli Lagos Balığı Yahni
Unilever Food Solutions'da Domatesli Lagos Balığı Yahni şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Hazırlanışı
-
Zeytinyağı 60.0 ml
-
Soğan - İnce dilimlenmiş 150.0 g
-
Sarımsak (ince doğranmış) 6.0 g
-
Kırmızı Sivri Biber - Çok İnce Doğranmış 1.0 adet
-
Domates, küp 500.0 g
-
Sirke, beyaz üzüm 30.0 ml
-
Balık Suyu 450.0 ml
-
Portakal kabuğu, rendelenmiş 10.0 g
-
Lagos Balığı - Fileto 1250.0 g
-
Maydanoz, taze 10.0 g
-
Kırmızı Kapya Biber - İnce Halka Doğranmış 2.0 adet
Hazırlık
-
Hazırlanışı
- Bir tencerenin içerisinde kızdırdığınız zeytinyağına soğanları atarak pembeleşinceye kadar soteleyin, daha sonra sarımsağı ve kırmızı sivri biberi ekleyip sotelemeye devam edin.
- Knorr Arrabbiata Sosu ve domatesleri ilave edin, kısık ateşte 15 dakika kadar kaynatın. Sirkeyi ilave edip 10 dakika kadar daha kaynatın.
- Balık suyunu ve portakal kabuğu rendesini ekleyin. Kaynadıktan sonra lagos balığı fileto parçalarını hafifçe üzerine bırakın ve kısık ateşte balıklar tamamen pişene dek hafifçe kaynatmaya devam edin. Kapya biberleri ekleyin. Balıklar pişince ocaktan alın ve üzerine maydanoz serpiştirerek servis edin