Adi Şiş Kebabı
Izgarada pişmiş terbiyeli etler ile Türk mutfağından klasik lezzet. Adi Şiş Kebabı şeflere özel sırlarını United Food Solutions profesyonelliği ile keşfedin!

İçindekiler
Adi Şiş Kebabı
-
Koyun, eti 3000.0 g
-
Karabiber, çekilmiş 5.0 g
-
Su 1000.0 ml
-
Zeytinyağı 200.0 ml
-
Domates 500.0 g
Hazırlık
-
Adi Şiş Kebabı
- Koyun etini ve domatesi kuş başı doğrayın.
- Ayrı bir kabın içinde karabiber, Knorr Domatesli Soğanlı Çeşni, Knorr Sarımsaklı Çeşni, zeytin yağını karıştırın ve kuzu etlerini marinasyon edin.
- Ayrı bir tencerede su ile birlikte Knorr Napoliten Sosu kaynatın.
- Şişlere kuzu etini ve domatesi takın, ızgarada kısık ateşte pişirin.
- Domates sos ile birlikte servise hazır hale getirin.