Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

1. Dengeli Bir Öğün Oluşturun

Ramazan ayında tüm gün süren açlık karşısında bedenin gücünü kaybetmemesi için dengeli öğünler hazırlamak gerekir. İftar ve sahur menülerinde sağlıklı yiyecekler uygun porsiyonlarda tüketilmelidir. Bir şef olarak hazırladığınız tabaklarda çeşitli, zengin içerikli ve sağlıklı ürünler kullanmalısınız.

Ramazanda iki ana öğünün yaklaşık 1 saat ardından yardımcı iki küçük atıştırmalık öğün eklemek en doğru seçim olabilir. Böylece iftarda ve sahurda çok fazla yemekten kaçınmış olursunuz. Ramazan boyunca seçtiğiniz yemeklerde sağlıklı çeşitleri birlikte kullanın. Mesela yağsız etlerle birlikte tam tahıllar, bakliyat ve sebze yemekleri ile meyveleri tüketin.

Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu