Tutmaç Çorbası
"Tutmaç Çorbası"nın hazırlanışını ve lezzetini Unilever Food Solutions'la keşfedin!

İçindekiler
Hazırlanış Adımları
-
Un - 400 gr
-
Ayçiçek Yağı - 250 ml
-
Yoğurt - 700 gr
-
Su - 20 lt
Hazırlık
-
Hazırlanış Adımları
Ocakta tencere içinde ayçiçek yağı ile unu kavurun. Kavrulan
malzemenin içine 15 lt soğuk su ilave edin ve kaynatın. Ayrı bir
kabın içinde 4 lt su ile Knorr Tutmaç Çorba, Knorr Sarımsaklı
Çeşni’yi homojen hale getirin ve kaynayan suya ilave edin. 1 lt su
ile yoğurdu karıştırın ve tel süzgeçten geçirip, çorbaya ekleyin.
Kısık ateşte 5 dakika kaynatın ve servise hazır hale getirin.