Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

  • Her geçen gün daha fazla müşteri besin değeri yüksek ve daha düşük kalorili yiyecekleri tercih ediyor.
  • Diyet gibi hissettirmeyen, lezzetli ama düşük kalorili reçeteler fark yaratıyor.
  • Restoranlarda, menüde yemeklerin yanında “Düşük Kalori” belirtecinin olması, misafirlerin yemeklerini seçerken iyi hissetmelerini sağlıyor.
  • Tüketicilerin 2/3’ü menüde az yağlı yiyecekler ve kalori bilgileri olduğunda dışarıda yemek yerken daha mutlu olacağını söylüyor.*

*Dünya Menü Raporu, Brainjuice&Salt PR, 2011

Lezzetten Ödün Vermeden Sağlıklı Beslenmek Mümkün

Lezzetten Ödün Vermeden Sağlıklı Beslenmek Mümkün

Dengeli ve çeşitli tabaklar hazırlayarak hafif beslenmeyi bir keyif haline getirebilirsiniz.

  • Sebzeleri çeşitli soslarla servis ederek daha lezzetli hale getirebilirsiniz.
  • Buharda pişirme tekniği sebzeleri yumuşak tutarken besin değerlerini de korumanıza yardımcı olur.
  • Fırında pişirilen et ve sebzeler kendi içerdikleri yağ ve suyla pişer, böylece lezzetlerini kaybetmezler.
Ufak Dokunuşlarla Sağlık Odaklı Müşterilerinize Daha Çok Hitap Eden Menüler Yaratabilirsiniz

Ufak Dokunuşlarla Sağlık Odaklı Müşterilerinize Daha Çok Hitap Eden Menüler Yaratabilirsiniz

Sağlıklı beslenmeye özen gösteren müşterileriniz için daha çekici menüler hazırlayarak onların daimi tercihi olun.

  • Menünüzde hafif yemeklere ayırdığınız sayfada açık renkler kullanmayı tercih edin.
  • Sağlık odaklı müşterileriniz için her yemeğin yanında kalori bilgisi verebilirsiniz. İlk adım olarak bu bilgiyi vermeye hafif yemeklerinizden başlamayı deneyin.
  • Hafif yemeklerinizi sadece hafif yemek kategorisinde değil ait oldukları diğer menü kategorileri altında da hafif bir seçenek olduklarını belirterek sunun.
  • Menünüzde meyve ve sebzeleri kullanarak hazırladığınız sağlıklı içecek alternatiflerine yer verin.