İşte Size Bir Kaç Küçük İpucu

 

Ayrıntıyı vurgulayın. Salatanız ilginç bir sosla servis ediliyorsa menüye koyun! Yerel, ev yapımı ve organik gibi kelimeler müşterileri heyecanlandırır ve bir hikaye anlatır, dolayısıyla bunları alakalı olduğu durumlarda kullanın.

Serbest yelpaze/glutensiz seçenekler. Serbest ve glütensiz menü öğelerini her zaman görsel olarak not ettiğinizden emin olun. Müşterilerin farklı yaşam biçimlerini göz önünde bulundurmanız kolay bir kazanımın yolunu açar.

İşin içine biraz oyun katın. Eğer yemeğe bir sos gerekliyse, bunu ayrı bir sürahiye koyun ve servis edildiğinde yemeğin üzerine döktürün.

Sahneyi alın. Hiçbir şey, yemek odasında bulunan şef kadar “özel” bir görünümün sunamaz. Yemek yiyenler, işin arkasındaki personelini görmekten hoşlanıyor, bu yüzden mutfaktan bir adım uzaklaşmak için biraz zaman ayırın.